Link Vivi Voletha – Sepine Wengi Free

Come here if you want to read Manhwa Vivi Voletha – Sepine Wengi English Bahasa Indonesia Free Webtoon. Check this article Read Manhwa Vivi Voletha – Sepine Wengi RAW Free until end.

[Intro:] 
B  F# G#m C# 
F# C#

[Verse I:]
     F#              
Cobo sawangen langit 
      A#m
Wengi iki..
         B            C# 
kemerlip lintang nambahi 
        F#  C#
kangene ati..
       F#       
opo ra kelingan 
         A#m
naliko pacaran..
       B             C#    
kowe nate janji ra bakal 
           F# 
mbok blenjani..

[Reff:]
          B    
Nanging saiki.. 
      F#
Kowe ono ngendi..
    G#m          C#
Tekomu tanpo semayan..
     F#
Lungamu tanpo pamitan..
       B
Neng kene aku ngenteni..
     F#
Sliramu karo dedongo..
     G#m           C# 
Mugo awakmu neng kono 
       F#
Biso bahagio..

    B
Aku ra bakal dolanan..
       F#
Seng jenenge tresno iki..
       G#m          C#
Yen ujunge bakalan aku..
          F#
Nandang loro ati..

[Interlude:] 
B  F# G#m C# F#
B  F# G#m C# F# C#

[Verse II:]
       F#       
Opo ra kelingan 
         A#m
Naliko pacaran..
       B             C#    
Kowe nate janji ra bakal 
           F# 
Mbok blenjani..

[Reff:]
          B    
Nanging saiki.. 
      F#
Kowe ono ngendi..
    G#m          C#
Tekomu tanpo semayan..
     F#
Lungamu tanpo pamitan..
       B
Neng kene aku ngenteni..
     F#
Sliramu karo dedongo..
     G#m           C# 
Mugo awakmu neng kono 
       F#
Biso bahagio..

    B
Aku ra bakal dolanan..
       F#
Seng jenenge tresno iki..
       G#m          C#
Yen ujunge bakalan aku..
          F#
Nandang loro ati..

[Reff:]
          B    
Nanging saiki.. 
      F#
Kowe ono ngendi..
    G#m          C#
Tekomu tanpo semayan..
     F#
Lungamu tanpo pamitan..
       B
Neng kene aku ngenteni..
     F#
Sliramu karo dedongo..
     G#m           C# 
Mugo awakmu neng kono 
       F#
Biso bahagio..

    B
Aku ra bakal dolanan..
       F#
Seng jenenge tresno iki..
       G#m          C#
Yen ujunge bakalan aku..
          F#
Nandang loro ati..

[Outro:] 
B  F# G#m C# F#

.
.
.
.
Chord Transpose Oleh: TeknoBgt.com

.

..