Link Tambah nilai ML Telkomsel, hanya Rs 1,500 Free

Come here if you want to read Manhwa Tambah nilai ML Telkomsel, hanya Rs 1,500 English Bahasa Indonesia Free Webtoon. Check this article Read Manhwa Tambah nilai ML Telkomsel, hanya Rs 1,500 RAW Free until end.

Tambah nilai ML Telkomsel

Tambah nilai ML Telkomsel, hanya 1,500 rupee di sini. Terdapat 3000, 5000 dan 15K perbezaan harga di Codashop, UniPin, Dunia Games dan Itemku.

ML atau Mobile Legend adalah salah satu permainan dalam talian yang paling popular di dunia hari ini. Permainan esports ini mencabar anda untuk memilih wira kegemaran anda dan membina pasukan terkuat dengan rakan-rakan.

Jungling, Laning, tower rush, team war, semua keterujaan PC MOBA dan permainan aksi membuatkan kami lebih teruja dalam pertempuran MOBA 5v5, Mobile Legends!

Nah, ada berita baik untuk anda. Mobile Legends sering mengeluarkan kulit baharu yang menarik. Walau bagaimanapun, anda boleh membeli kulit dengan membungkus berlian terlebih dahulu.

Sekarang kawan-kawan tak perlu susah-susah nak topup ML diamond. Hanya dengan Kredit Telkomsel anda boleh topup bermula dari harga terendah 1500, 3000, 5000, 10k atau 15k.

Tambah nilai baki ML Indosat anda, cepat, selamat dan mudah

Topup ke ML murah Telkomsel

Cara untuk menambah nilai berlian Mobile Legend dengan Baki Telkomsel adalah sangat mudah. Terdapat banyak platform permainan untuk anda pilih, seperti Codashop, UniPin, Dunia Games, Itemku, dan sebagainya.

Pelbagai platform ini menyediakan kaedah pembayaran melalui Baki Telkomsel. Ini memudahkan kerana ramai rakyat Indonesia menggunakan Telkomsel sebagai pembekal selular.

Ia bukan sahaja menawarkan internet pantas dan kuota yang hebat, tetapi anda juga boleh menggunakan kredit Telkomsel anda untuk membeli-belah item permainan yang berbeza seperti Mobile Legend.

Untuk makluman, dengan membeli pakej GamesMAX Unlimited Weekly MLBB pada harga 15k, anda akan mendapat kuota permainan FUP tanpa had sebanyak 5GB. Telkomsel juga memberikan bonus 12 berlian setiap ml.

Cara Top ML Telkomsel dalam Codashop

Cara Top ML Telkomsel dalam Codashop

Codashop menyediakan tambah nilai yang mudah, selamat dan praktikal untuk berlian Mobile Legends. Rakan saya, ikuti langkah mudah di bawah dalam beberapa saat sahaja.

1. Sediakan telefon pintar anda, kemudian pergi ke pautan Codashop dekat sini.

2. Kedua, sila masukkan ID Pengguna Mobile Legends anda di dalam kotak yang diberikan.

3. Ketiga, sila pilih berapa banyak ML berlian yang anda ingin bungkus. Contohnya 11 tambah bonus 1 berlian pada 5000.

4. Selepas itu, sila pilih kaedah pembayaran yang paling mudah. Dalam kes ini, melalui kredit Telkomsel.

5. Klik pada “Beli Sekarang” untuk melengkapkan pembelian.

Kini, selepas pembayaran dibuat dengan jayanya, berlian akan dihantar secara automatik ke akaun MLBB anda.

Masuk DANA Id Games Mobile Legend 2022, beli baucar Bonus Kulit

Tambah nilai Telkomsel Credit ML di Dunya Games

Tambah nilai ML Telkomsel dalam permainan Dunia

Seterusnya ialah Sukan Dunya. Di sini anda sering boleh membeli berlian ML pada harga yang paling murah kerana Dunia Games adalah platform rasmi yang berfungsi dengan Telkomsel.

Telkomsel sering menawarkan beberapa promosi berlian bonus kepada rakan-rakan yang menghantar ML melalui Dunia Games. Anda boleh menyemak tawaran terus laman web rasmi Telkomsel.

1. Pergi ke bahagian atas halaman ML Dunia Games di dekat sini.

2. Masukkan ID Mobile Legends anda, kawan-kawan.

3. Pilih bilangan Berlian Mobile Legends yang ingin anda beli. Kawan, anda boleh membeli dengan 1500 rupee untuk mendapatkan 3 berlian.

4. Pilih kaedah pembayaran Telkomsel.

5. Masukkan alamat e-mel anda untuk tarikh pembelian. Juga, jangan lupa masukkan nombor telefon bimbit anda kerana anda membayar dengan kredit Telkomsel.

6. Selepas itu, sila sahkan pembayaran. Kredit Telkomsel yang anda gunakan sebagai kaedah pembayaran akan ditolak dan berlian akan dikreditkan terus ke akaun Mobile Legends anda.

Cara tambah nilai Free Fire dengan Kredit Telkomsel

Tambah baki ML anda di Unipin melalui Baki Telkomsel

Cara menghantar Telkomsel ML di UniPin

UniPin menyediakan pelbagai kaedah pembayaran untuk tambah nilai MLBB. Bagi memudahkan pembelian Diamonds ML, UniPin turut menyediakan pembayaran melalui Kredit Telkomsel.

1. Sediakan telefon bimbit anda, kemudian pergi ke laman tambah nilai ML Unipin di dekat sini.

2. Anda tidak perlu mendaftar, jadi berikan UniPin dan anda boleh mengecas semula serta-merta. Mula-mula sila masukkan ID ML.

Untuk mencari ID pengguna, klik pada avatar di penjuru kiri sebelah atas skrin dan pergi ke tab Maklumat Am. ID pengguna anda akan muncul di bawah nama panggilan anda.

3. Sila pilih bilangan berlian ML. Jika anda menggunakan Telkomsel, tambah nilai minimum disediakan iaitu 11+ bonus 1 berlian pada IDR 5000.

4. Pilih untuk tambah nilai dengan Kredit Telkomsel.

5. Pengesahan pembayaran. Kemudian tunggu seketika untuk UniPin menghantar berlian ke akaun ML anda.

Nah, mana-mana platform tambah nilai permainan yang anda pilih, pastikan anda mempunyai kredit yang mencukupi untuk tambah nilai.

Cara membeli Diamond Mobile Legends menggunakan Kredit Indosat

Kredit ML Telkomsel termurah di Itemku

Isi ML termurah pada barang saya

Kawan-kawan yang sedang mencari diamond ML termurah boleh tengok barang saya. Kerana laman web membeli-belah produk maya ini menyajikan Mobile Legends pada harga borong yang tepat untuk penjual.

Anda boleh membeli berlian ML pada harga termurah dari 5 hingga 4804 ML berlian.

Selain itu, anda boleh membeli-belah untuk bundle ML dan produk seperti Snowman Special Bundle, Spark Package, Starlight Member, Starlight Member + 390 ml Diamond dan Twilight Pass pada harga diskaun.

Cara tambah nilai ml di Itemku dijamin lebih selamat, senang dan cepat. Kerana Itemku adalah kedai permainan rasmi. Kawan saya, masukkan sahaja di halaman ML Itemku saya dekat sini.

Langkah seterusnya ialah memilih bilangan berlian. Terdapat 5 ML Diamond dengan harga 1500 sahaja. Kemudian 3000 mendapat 9 tambah 1 berlian dan IDR 5000 untuk harga 17 1 biasiswa berlian.

Masukkan ID Pengguna ML anda dan pilih kaedah pembayaran melalui Kredit Telkomsel. Kemudian, sahkan pembayaran. Selepas transaksi berjaya, berlian akan memasukkan ML ke dalam akaun anda.

Ini adalah maklumat pengisian pulsa ML Telkomsel bermula dari 1500, 3000, 5000 dan 15K di Codashop, UniPin, Dunia Games dan Itemku. Harap ini membantu.