Link Isi semula FF melalui DANA Murah November 2022, Permainan Baucar Bonus Free

Come here if you want to read Manhwa Isi semula FF melalui DANA Murah November 2022, Permainan Baucar Bonus English Bahasa Indonesia Free Webtoon. Check this article Read Manhwa Isi semula FF melalui DANA Murah November 2022, Permainan Baucar Bonus RAW Free until end.

Kemaskan FF anda ke dalam kotak yang murah

Penghantaran FF melalui FUND murah pada November 2022 adalah sangat mudah. Anda akan mendapat baucar permainan percuma daripada DANA. Dengar sini.

Pada era sekarang, terdapat banyak kaedah pembayaran yang boleh anda pilih untuk membeli atau menambah nilai kredit permainan anda. Ia boleh secara kredit, pemindahan bank atau juga melalui e-wallet yang sedang menjadi trending.

Salah satu wang elektronik yang menjadi tunjang utama masyarakat Indonesia ialah DANA. Anda boleh membandingkan transaksi melalui DANA yang lebih murah daripada e-dompet lain.

Selain menjadi tumpuan utama komuniti untuk membeli kredit, DANA juga sangat menguntungkan untuk transaksi permainan, seperti Free Fire atau FF. Sebab ada banyak bonus dan promosi.

Cara tambah nilai Free Fire dengan baki Telkomsel

Pada November 2022 misalnya, ada promosi menarik. Pengguna DANA boleh mendapat 1,000 baucar permainan dengan minimum 15,000 rupee.

Tawaran ini sah untuk pengguna DANA aktif yang telah berurus niaga di aplikasi DANA atau laman web dana.id/games. Anda boleh membaca ulasan penuh di Portal rasmi Dana.

Kemaskan FF anda ke dalam kotak yang murah

Jadi bagaimana anda membeli berlian FF menggunakan aplikasi DANA? Nah, ia sangat mudah. Harga pun murah dengan hanya 1000 rupee, dah boleh dapat FF diamond.

Jangan tunggu lama-lama, disini kami sediakan panduan yang ringkas, selamat dan semestinya pantas.

1. Lawati halaman cas semula permainan Free Fire dalam apl DANA. Atau boleh terus ke pautan ini m.dana.id/i/biller-app/game/free_fire.

2. Selepas memasuki aplikasi atau portal DANA, anda mesti memasukkan ID Pengguna anda dalam kotak yang disediakan. Identiti anda ada di bawah avatar anda.

3. Tolong kawan saya, pilih bilangan berlian. Harga teratas termurah bermula dari 1000 rupee untuk 5 berlian. Terdapat juga 36,000 berlian untuk 5 juta rupee.

4. Kemudian anda perlu memasukkan nombor telefon DANA anda dan masukkan PIN anda. Anda boleh mengikuti proses transaksi melalui aplikasi DANA atau melalui pelayar di laman web rasmi DANA.

Tiada wang pembungkusan dimasukkan, inilah penyelesaian dan pusat panggilan

5. Selepas berjaya menyambung ke akaun DANA anda, anda mesti mengesahkan pembayaran berlian. Jika butiran pesanan adalah betul, sila bersetuju dengan pembayaran dengan mengklik bayar atau beli.

6. Masukkan PIN DANA anda. Jika baki DANA anda mencukupi, pembayaran sepatutnya berjaya. DANA telah menghantar berlian secara automatik ke akaun FF anda.

Nah, ia agak mudah, bukan. Ini adalah artikel mengenai isi semula FF murah melalui DANA November 2022 yang sangat mudah. Lengkapkan promosi kupon permainan DANA. Harap ini membantu.